Relansare Faberlic Romania

Faberlic revine in Romania cu produse de calitate la preturi accesibile. Faberlic Romania isi propune sa impuna standarde de calitate cu produsele marca personala. Spre deosebire de alte firme MLM prezente la noi in tara, Faberlic aduce in Romania produsele proprii. Produse cosmetice, produse pentru ingrijirea casei, haine dar mai ales parfumuri produse in laboratoarele proprii. detergentii si produsele de curatenie Faberlic sunt recunoscute pentru premiile obtinute in arena internationala de profil.

Din luna iunie clientii din Romania au acces la aceste produse. Faberlic are propriile laboratoare de cercetare si linii de productie. Si aduce in tara noastra produse ce au obtinut foarte multe premii internationale. Varf de gama este probabil palierul produselor de curatenie si de ingrijire a casei. Detergentii Faberlic, solutiile de curatenie si de bucatarie sunt de o calitate exceptionala. Preturile acestor produse pe piata din Romania sunt de asemenea foarte bune.

Faberlic inscriere

Catalogul Faberlic

Catalogul Faberlic in limba romana este dedicat pietei de la noi din tara. Important de stiut: puteti cumpara produse Faberlic doar daca aveti un cont activat in magazinul online al firmei. Produsele cat si catalogul pot fi consultate in limba romana dupa ce selectati limba romana (stanga sus + selectati steagul Romaniei).

Catalogul Faberlic Romania este, din punct de vedere al numarului de campanie, similar cu brosurile emise pentru cele 42 de tari unde Faberlic vinde produse. Dar catalogul Faberlic Romania este dedicat clientilor si reprezentantilor de la noi din tara. Promotiile si discounturile, promotiile speciale sunt disponibile doar in Romania.

Un catalog Faberlic corespunde unei campanii. Iar o campanie Faberlic dureaza de obicei 3 saptamani. Pe parcursul unui an sunt si 2-3 campanii Faberlic cu o durata de doua saptamani.

Comanda Faberlic

Comanda Faberlic poate fi lansata doar dupa ce va inregistrati si apoi va activati contul. Cele doua etape sunt necesare atat pentru contul de client cat si pentru cel de consultant Faberlic Romania. Dupa inscriere Faberlic si dupa activarea contului aveti acces la produsele acestei firme. Produse Faberlic pe care, prin contul activat, le puteti cumpara cu reduceri intre 20% si 26% fata de preturile afisate in catalog.

Comanda Faberlic Romania poate fi achitata cu cardul, in cabinetul personal, dar si prin plata ramburs. Pretul pentru transport prin curier rapid este de 12 lei indiferent de greutatea coletului. Pretul pentru coletare-ambalare este de 2,5% din costul total al comenzii.

Afacere MLM Faberlic

Faberlic Romania va ofera si o afacere MLM la cheie. Dupa inscriere in magazinul online, dupa comanda Faberlic, va puteti dezvolta propria retea de consultanti. Afacerea Faberlic este deschisa tuturor. Prin afacerea MALm Faberlic Romania puteti obtine un venit permanent in reitm propriu de lucru.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's