Catalog Ladys

Pagina dedicata catalogului Ladys. Cu informatii complete despre produsele oferite de Ladys, in cel mai recent catalog de produse cosmetice, parfumuri si accesorii pe care il puteti conslta aici. Catalogul online Ladys, prezentat mai jos, este actualizat permanent pe acest site BFashion. Pentru a primi acasa catalogul tiparit Ladys este necesar sa va inscrieti in magazinul online Lady’s, dand click pe bannerul de mai jos:

Înscriere directă Lady’s

Ladys cosmetice si parfumuri
Cel mai nou catalog Lady’s poate fi consultat online pe aceasta pagina dedicata a site-ului ladyscatalog.ro Promotiile, discounturile si reducerile de catalog nou Ladys pot fi consultate in varianta online a brosurii.
Inscrierea in magazinul online Lady’s nu va obliga la absolut nimic. In schimb, in urma inscrierii aveti acces la toate produsele si ofertele acestei firme: reduceri de pana la 42% (fata de pretul afisat in catalog) functie de valoarea totala a comenzii, transport gratuit prin curier rapid pentru comanda Ladys in peste 1300 de localitati (doar pentru comenzi de minim 101 ron), set gratis cu 15 testere parfumuri in prima comanda de minim 101 ron.
Catalogul de la Lady’s il primiti in comanda. Indiferent de valoare comenzii veti primi in pachetul de comanda: catalogul in curs Ladys, catalogul vechi, materiale tiparite promotionale, pungute din plastic pentru cadouri cosmetice (de obicei 4 pungute). In prima comanda facuta la Ladys de minim 101 ron veti primi si un set gratis cu 15 testere de parfumuri.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's