Ladys catalog in curs noiembrie-decembrie

Catalogul nou Lady’s noiembrie-decembrie. Asa cum era de asteptat catalogul Lady’s pentru sarbatorile de iarna este plin de surprize. Lady’s are multe reduceri si oferte noi. Brosura este valabila 21 noiembrie – 20 decembrie si corespunde campaniei 10 Ladys. Oferta pentru Sarbatorile de iarna este prezentata in acest articol. Puteti consulta aici catalogul Ladys in format online. O brosura virtuala adaptata si pentru telefoane mobile si tablete.

Ladys s-a impus pe piata online din Romania cu produse la un excelent raport calitate-pret. Dupa inscriere Ladys puteti cumpara cosmeticele acestei firme cu reduceri de pana la 40%. Discountul se aplica la preturile afisate in catalog si depinde de valoare comenzii. Cea mai populara reducere este cea de 25%. Primiti acest discount pentru comenzi de minim 123 lei (pret catalog).

Ladys catalog in curs

Catalogul Lady’s valabil pentru cadourile de sarbatori. Sarbatorile de iarna pot fi mai luminoase cu cadouri pe care le puteti face celor dragi din catalogul Lady’s actual. Consultati brosura Lady’s dand click pe sagetile laterale. Catalogul online Ladys este identic cu cel tiparit.

Pentru a profita de reducerile oferite de Ladys este necesar sa va activati contul. Dupa ce va inscrieti veti putea comanda de la Ladys cu reduceri de pana la 40%. Cea mai importanta reducere este de 25% si se aplica la comenzile de minim 123 de lei. Discount Ladys se aplica la preturile afisate in catalog. Comenzile de peste 123 de lei beneficiaza de la Ladys si de transport gratuit prin curier rapid. Comenzile de peste 100 de lei beneficiaza de la Ladys de transport gratuit.

Oferta Ladys poate fi consultata pe site-urile dedicate www.ladyscatalog.ro si catalogladys.com. Catalogul Ladys este actualizat permanent pe aceste site-uri dedicate brosurii Lady’s.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's