Faberlic te încântă de Sărbători

Suprize, suprize în noul catalog Faberlic în limba română. Faberlic propune un catalog plin de oferte, reduceri şi cadouri la preţuri speciale. Catalogul Faberlic C18 este valabil în perioada 27 noiembrie-10 decembrie. O broşură online pe care o puteţi consulta cu uşurinţă chiar în acest articol. Pentru mai multe informaţii despre produse, afacere, avantaje pe care le oferă Faberlic vă recomandăm site-ul dedicat www.faberlicromania.com. Produsele sunt unice şi pot fi achiziţionate în acest an şi din România.

Catalogul Faberlic C18 este disponibil pentru comenzi doar în perioada de valabilitate, respectiv pe parcursul campaniei 18. Sunt prezentate produse cu preţuri speciale, oferte valabile doar în perioada campaniei. Grabiţi-vă să faceţi comenzi din prima zi a campaniei pentru a găsi pe stoc produsele dorite.

Faberlic ROmania inscriere

Catalog Faberlic C18

Catalogul Faberlic online pentru campania 18 îl puteţi consulta în fereastra de mai jos. Este o broşură virtuală uşor de consultat. Un catalog identic cu cel tipărit. Nu uitaţi că puteţi primi un catalog gratuit Faberlic după ce vă înscrieţi şi apoi vă activaţi contul în magazinul online. Catalogul gratuit îl primiţi o singură dată, la activarea contului. Apoi veţi primi în comanda făcută catalogul tipărit la preţul special de 1,7 lei.

Pentru a consulta catalogul Faberlic C18 daţi click pe săgeţile de pe margine. Aşa veţi putea răsfoi paginile broşurii virtuale. Catalogul Faberlic poate fi mărit pe tot ecranul.

Faberlic publică un catalog separat pentru fiecare campanie. Iar preţurile cu reducere sunt valabile doar pe perioada repsectivului catalog. Catalogul faberlic este publicat la interval de trei săptămâni. Excepţie fac campaniile de doar două săptămâni cum este cea pentru cadourile de sărbători.

Catalogul Faberlic vă poate oferi soluţii pentru cadourile pe care o să le aşezaţi sub bradul de Crăciun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's