Catalog lenjerie intima Florange de la Faberlic

Un catalog Faberlic dedicat lenjeriei intime. In acest catalog gasiti atat lenjerie intima pentru femei cat si lenjerie intima pentru barbati. Catalogul Florange de la Oriflame include si sutiene cu sustinere speciala, corsete de dama. O oferta bogata si unica de la Faberlic. Este un catalog special publicat de firma ce are sediul la Moscova. Produsele de lenjerie sunt proiectate la Lausanne, in Elvetia.

Catalogul Florange este editat in fiecare an de Faberlic din 2013. Sunt produse de lenjerie intima cu design francez. Un design pus in opera pentru acest catalog de echipa Florange din Elvetia. Succesul cataloagelor anterioare a determinat firma Faberlic sa revina asupra acestor produse si in 2017.

Faberlic inscriere

Lenjerie femei

Lenjeria pentru femei dar si pentru barbati din catalogul Faberlic poate fi cumparata si din Romania. Catalogul cu lenjerie intima Florange poate fi consultat pe aceasta pagina. Pentru a cumpara produse Faberlic este necesar sa va activati contul (utilizati bannerul de mai sus). Faberlic aniverseaza in acest an 20 de ani de la infiintare si noul catalog Florange face parte din actiunile aniversare.

Separat de catalogul online faberlic cu produse de lenjerie va oferim si brosura video. Est eun film in care puteti viziona rasfoirea catalogului. Fiecare pagina de catalog poate fi consultata in amanunt daca puneti pauza. Este un catalog special editat de Faberlic.

Alege calitatea Faberlic

Produsele Faberlic sunt comercializate in 42 de tari. Catalogul Faberlic este publicat in 10 limbi straine, inclusiv limba Romana. Faberlic a revenit in Romania din acest an. Faberlic Romania ofera produse de calitate, inclusiv cosmetice pentru ingrijirea casei.
Cele mai multe dintre produsele cosmetice Faberlic au in spate ani de cercetari in laboratoarele firmei. Faberlic a castigat zeci de premii si, pentru o inventie pentru cosmeticele pe baza de oxigen, a primit un premiu Nobel.
Catalogul Faberlic cu versiunea in curs si cea viitoare poate fi consultat pe www.faberlicromania.com sau www.faberlic.info.ro.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's