Catalog cosmetice Faberlic C14

Faberlic aduce un nou catalog in Romania. Firma cu sediul la Moscova publica un catalog la 3 saptamani. In mod special, catalogul Faberlic pentru Campania 14 va avea o perioada de 2 saptamani. Faberlic are 2 sau 3 campanii cu durata de 2 saptamani. Dar actualul catalog, cel cu numarul 14 de la Faberlic, coincide cu aniversarea de 20 de ani.

Catalogul aniversar Faberlic in limba romana este domincat de oferte. Atat oferte de produse cosmetice si parfumuri dar si cosmetice pentru curatenia casei. Laboratoarele Faberlic sunt recunoscute in Europa pentru brevetele ce au la baza cosmeticele pe baza de oxigen. Alege calitatea Faberlic!

Faberlic inscriere

Catalog cosmetice Faberlic

Un catalog cosmetice si cu produse de ingrijire a casei. Detergentii Faberlic sunt cunoscuti pe poata internationala. Dar si cosmeticele Faberlic, pe baza de oxigen sunt cunoscute pentru calitatea lor. Produsele Faberlic sunt unice. Pentru ca au in spate ani de cercetari in laboratoarele de la Moscova dar si din Germania ale firmei Faberlic.

Catalogul Faberlic Romania poate fi consultat mai jos. Este un catalog Faberlic Romania in format online pe care il puteti rasfoi pagina cu pagina. Dati click pe sagetile laterale pentru a rasfoi pagina cu pagina catalogul Faberlic Romania. Puteti mari brosura online pe tot ecranul pentru a vedea mai bune paginile.

Cosmetice Faberlic video

Catalogul Faberlic Romania in format video poate fi urmarit cu usurinta. Este un catalog cosmetice in format modern. Un catalog virtual Faberlic in limba romana. Puneti pauza la pagina dorita sau derulati inapoi sau inainte paginile catalogului Faberlic Romania in format video. Catalogul video Faberlic il puteti consulta in fereastra de mai jos.

Detergenti Faberlic

Detergentii Faberlic sunt pe baza de bioenzime. Atat detergentii Faberlic concentrati cat si cei lichizi sunt pe baza de bioenzime. 0,5L de detergent lichid reprezinta echivalentul a 3 kg de detergent obisnuit. Iar detergentul concentrat universal Faberlic in pachete de 800 gr. reprezinta echivalentul a 3,5 kg. de detergent obisnuit. Mai multe informatii despre Faberlic inclusiv despre afacere gasiti pe site-urile dedicate www.faberlicromania.com sau www.faberlic.info.ro.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's